JUL -inspirationskväll 9/12

 

En spännande höst väntar!

 

Hittills har 2019 varit hektiskt sett ur föreningens perspektiv. Vi har arrangerat workshops och föreläsningar, dessutom har vi traditionsenligt bjudit in till Förläggargårdsdagen som 2019 blev en stor succé med över 300 personer som besökte våra aktiviteter. Vi vill nu passa på att uppmärksamma våra kommande aktiviteter i höst. Alla medlemmar är varmt välkomna att delta på våra träffar och det är så roligt om vi blir ett stort antal som ses och umgås och byter erfarenheter och idéer. Tillsammans tar vi den här föreningen framåt. Nedan ser du ett urval av det som händer i höst.

 

 

29 augusti
Upptaktsmöte inför vårt byggnadsvårdsprojekt. Dessutom förevisning av fönsterreparation. Plats: Källängs gård, klockan 19.00–21.00

 

7 september
Visning av Lerbäcksbyspelet hemma hos Christina Nyhage i Östra Frölunda, klockan 14.00. Tänkt som inspiration för vårt teaterprojekt som löper under hösten. För mer information, kontakta Thomas.

 

28 september

Föreläsning om konst och ting i hemmen. Vår egen Bengt-Göran Johansson föreläser om interiören i äldre högreståndsmiljö. Plats: Glasets hus i Limmared. Tid inte bestämt.

 

2 oktober

Föreläsning om konst och ting i hemmen, med Bengt-Göran.
Plats: Kinnaborgssalen, kommunhuset i Kinna klockan 18.00.

 

6 november
Föreläsning om konst och ting i hemmen, med Bengt-Göran.
Plats: Wärenstams museum, Borås. Tid inte bestämt.

 

November
Studiebesök gällande teater, en inspirationsdag för medverkande i vårt teaterprojekt. Under vecka 46, tid inte bestämt.

 

12 december
Jul på förläggargård. En del i vårt teaterprojekt. Plats inte bestämd.

 

Med hopp om en riktig fin sensommar och spännande höst!
 

Vänliga sommarhälsningar!
Styrelsen
  
Om du vill delata i aktiviteterna ovan men ännu inte är medlem kan du klicka på länken för mer information om medlemsskap:  
http://pubsys.kooper.se/forlaggargardar/om_oss/bli_medlem

Många spännande aktiviteter